Vipre is gespecialiseerd in vervoerdiensten op maat, waardoor medewerkers samen naar het werk reizen. Dagelijks vervoert Vipre 2.000 medewerkers. Vooral op plaatsen waar het openbaar vervoer niet toereikend is. Dat doet Vipre door heel Nederland al tientallen jaren op een succesvolle wijze. Klanten zijn commerciële en niet-commerciële organisaties.

Het team van Vipre bestaat uit gedreven professionals met jarenlange ervaring en zeer deskundig op het gebied van mobiliteit, met ieder een eigen specialisme.
Wij richten ons op duurzame en vernieuwende toepassingen in de mobiliteitsmarkt.

Binnen het team is veel kennis vertegenwoordigd op het gebied van mobiliteitsmanagement, stimuleren van gedragsverandering, locatiebereikbaarheid en vervoerregelingen.

Door medewerkers op een slimmere, efficiënte en goed passende wijze naar het werk te laten reizen draagt Vipre bij aan een goede locatiebereikbaarheid, vermindering van filedruk en CO2 uitstoot.

Connect met onze medewerkers:

Vipre werkt voor sommige diensten samen met partners:

Shuttle2 is een samenwerkingsverband tussen Vipre, De nieuwe Koetsiers en 4ier.
Shuttle2 heeft als doelstelling om “the first and the last mile” voorafgaand of in aansluiting op uw openbaar vervoer  op een duurzame, veilige en comfortabele wijze te organiseren tegen lage kosten.

De Verkeersonderneming is verbonden met diverse overheden. De Verkeersonderneming heeft als doel Rotterdam bereikbaar te houden. De Verkeersonderneming stimuleert onder andere het gebruik van collectief vervoer.