Analyse

Onze zeer ervaren medewerkers werken nauw met u samen om tot succesvol maatwerk te komen. We starten met een analyse van uw vervoersituatie. Waar wonen uw medewerkers, hoe komen ze nu naar het werk, wat zijn hun werktijden, wat zijn de knelpunten, wat zijn de kosten en vergoedingen en wat zijn de wensen. Is er een CAO of bedrijfsbeleid waarmee rekening moet worden gehouden? Vervolgens analyseren we deze gegevens, trekken conclusies en zetten dit overzichtelijk voor u in een rapportage.

Beleid

De analyse vormt de basis voor ons advies aan u. Welk vervoer past het beste in uw situatie? Kunt kosten besparen? Hoe ziet de business case eruit? Wat moet ervoor worden geregeld? Het kan zijn dat u uw bedrijfsbeleid daarvoor wilt aanpassen. Graag ondersteunt Vipre op een zeer professionele wijze u hierbij.

Verandertraject

Als u tot de introductie van een of meer vanpools, shuttles of touringcars heeft besloten, vraagt dat om voorbereiding en uitvoering. Uiteraard willen uw medewerkers weten wat het vervoer voor hen betekent. Wat verandert er? Hoe ziet het aanbod eruit en wat betekent dat voor mij? Graag helpt Vipre u bij de introductie van het vervoer en bij de beantwoording van de vragen van u en van uw medewerkers.