Bij Vanpoolen krijgt een groep van maximaal 9 personen de beschikking over een voertuig om gezamenlijk het woon-werkverkeer mee af te leggen.

Het openbaar vervoer van Vipre is anders dan het reguliere openbaar vervoer. Omdat we niet gesubsidieerd worden mogen we een eigen kaart en tariefsysteem hanteren

Het vervoer van Vipre is in de meeste gevallen niet gesubsidieerd, als er wel tijdelijk subsidie aangevraagd kan worden dan zorgt Vipre ervoor dat dit afgehandeld wordt.

Ja, bij optimale bezetting kan de prijs per persoon per maand voor een vanpool zelfs lager liggen dan het ov tarief.

Het vervoer dat door Vipre aangeboden wordt is altijd maatwerk voor de gebruiker

Vipre helpt met inventariseren en geeft advies op maat voor het invoeren van vervoer bij uw bedrijf

Indien er plaats vrij is kunnen er ook mensen van andere organisaties meerijden

Vanpools en Touringcars mogen vaak gebruik van busbanen maken, carpoolautoĀ“s worden doorgaans niet op busbanen toegelaten.

Aan de hand van de analyse van postcodegegevens maakt Vipre een passende route met vaste haltepunten. Reist u met de vanpool? Dan kunt u altijd de exacte ophaallocatie onderling afstemmen.

Alle voertuigen zijn Allrisk verzekerd, daarnaast is er voorzien in een schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstandverzekering.

Samen met de werkgever spreken we een thuiskomgarantie af, op die manier is iedereen altijd verzekerd van vervoer.

Ja, Vipre is voor calamiteiten 24 uur per dag op elke dag van de week bereikbaar. Zo kunnen we passagiers en chauffeurs assisteren in het geval zij niet op de normale manier kunnen reizen.

Ja, indien u dit wilt zorgen wij ervoor dat uw logo op het voertuig komt of wordt het voertuig van uw eigen huisstijl voorzien.

Ja, als opdrachtgever bent u vrij om te bepalen wie er met het voertuig meerijdt. Inzittenden zijn altijd verzekerd, ongeacht hun verhouding tot de werkgever.

Naast de hoofdchauffeur zijn er altijd een of meerdere reservechauffeurs in de groep. Indien dit niet het geval is, of de overige passagiers hebben geen rijbewijs, dan kan er bij calamiteiten altijd voor een chauffeur worden gezorgd.

Ja, vanpool- en carpoolvoertuigen zijn uitgerust met een tankpas. De afrekening vindt plaats op basis van het daadwerkelijk gebruik.

Vipre kan u helpen te bepalen hoe groot het potentiƫle gebruik is. Bovendien is het mogelijk dat medewerkers de vanpool uitproberen, zodat ze ervaren hoe comfortabel en gemakkelijk de vanpool is.

Vipre biedt flexibele contracten aan. Vanpools kunnen wij vanaf een periode van een maand organiseren.

Ja, Vipre kan uw medewerkers ook voorzien van passende OV-kaarten. Daarnaast organiseren we ook vervoer voor incidentele events zoals bij groot onderhoud bij bedrijven.

U kunt hiervoor, uiteraard vrijblijvend, contact met ons opnemen, zodat we voor uw situatie de business case in kaart brengen.

Medewerkers in de Vanpools communiceren zoveel mogelijk onderling (bijvoorbeeld via Whatsapp). Meer algemene informatie communiceert Vipre op de met de werkgever afgesproken wijze en/of via Vipre app.

Het vervoer is bijna altijd maatwerk. Soms een paar dagen, maar soms ook wat langer als gedragsverandering van de deelnemers nodig is. Na een gesprek met u kunnen wij de voorbereidingstijd vrij precies inschatten.

Vipre heeft alle benodigde kwalificaties en vergunningen voor de branche personenvervoer.

Als het vervoer eenmaal rijdt, dan ontzorgt Vipre u volledig voor de dagelijkse operationele gang van zaken. Dat is immers onze kernactiviteit.

Het vervoer van Vipre is uitermate geschikt voor vervoer naar locaties waar geen of beperkt openbaar vervoer is. Denk daarbij aan afgelegen bedrijventerreinen en industriezones of op tijden waarop er geen openbaar vervoer rijdt.